سویاوسیب زمینی مکمل اصلی پروژسترون گیاهی هستندکه خوشبختانه دردسترس نیز هستند.
محصولات لبنی که بعنوان منبع غنی کلسیم شناخته میشوند منبع دیگرپروژسترون محسوب میشوند.
دردوران باستان ازتمشک استفاده میشده اکنون نیز به مصرف زردچوبه اویشن وپونه کوهی را به عنوان
داروهای گیاهی تولیدکننده ومتعادل کننده پروژسترون معرفی میکنند
گردو وغلات سبوسدارهم درتعادل پروژسترون نقش دارند
ازانواع گوشتها :گوشت قرمز شامت گوشت گاووبوقلمون مورد توجه قرارکرفته است
مرغ وتخم مرغ به ویژه زرده تخم مرغ مخصوصااگرمنظم مصرف شود سطح پروژسترون رابالا میبرد.